Dotonbori sanoin ja kuvin

DotonboriViime viikonloppuna menimme käymään Dotonborilla Osakassa. Se on Osakan suurin turistialue, joka oli todella yllättäen täynnä turisteja. Valoja, ääniä, hajuja, ruokaravintoloita ja kauppoja oli niin paljon, että pieni mieli ei meinannut ottaa sitä kaikkea kerralla. Söimme Takoyakia, paikallista erikoisuutta. Takoyaki on golfpallon kokoinen löysähkö muna/taikinapallo, jonka sisällä on mustekalakuutio. Se maistui ihan hyvältä, kun olin nyppinyt mustekalapalat Jarmon lautaselle. Oli upeaa katsella, kun pojat kypsensivät palleroita suurilla pannuilla, joissa oli puolipallon muotoisia koloja. Kävimme syömässä myös toista Japanilaista erikoisuutta; Kuro Burgeria. Se on täysin musta hampurilainen, jota saa vain Japanin Burger kingeistä. En voinut jättää syömättä, kun täällä asti ollaan. Video burgerista aiemmassa postauksessa ja tämän postauksen pohjalla.


Takoyakimestarit työssään

Jokaista ankeaa touristimestaa kohden löytyy ainakin yksi helmi. Löysimme paikallisen Viskibaarin nimeltään Bar Whiskey aivan Dotonborin loppupäästä panohotellien alueelta. Baarin pitäjä oli vanha mies, joka näytti siltä, että olisi pitänyt paikkaa pystyssä iäisyyden. Paikka oli todella hiljainen ja baarimikko aivan mahtava. Kun tilasimme laskun, hän kirjoitti summat paperille ja laski ne yhteen helmitaululla! Missä maailmassa näkee enää tämmöistä!?

Jos mielitte paikkaan, niin etsikää tätä logoa.

Tilasimme paikallista 16-vuotiasta Nikka-viskiä

Saimme purtavana porkkanatikkuja ja suolaa. Ensimmäinen kerta elämässä kun näen tällaista. Hyvää!

Armas baarimikkomme.

Koska olimme Dotonborilla, oli meidän aivan pakko mennä katsomaan juoksevaa Glico-miestä. Valotaulu oli kuitenkin rempassa, joten en nähnyt mitään syytä ottaa siitä kuvia. Sen sijaan otin kuvia Glico-miehen edessä poseeraavista ihmisistä.

Metromatkalla kotiin Minoon pikkukylään räppäsin kuvan tästä mobiilisukupolvesta:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *